0 komment / Közzétéve Mira Mészáros által

Egy nagyon kedves Vásárlónk ihlette ezt a posztot, aki ma ellátogatott hozzánk. Megtudtam, hogy a kedvenc színe a zöld és most állnak a lakásfelújítás előtt. Fontos számára a meghitt és otthonos környezet, és ezt a hangulatot a lakásában is viszont szeretné látni.

A fő dilemma ilyenkor mindig a színek és a formák összepárosítása.

Zöld, de hogyan?

Az kiindulási pont jelen esetben a zöld szín, amelyet még véletlenül se fessünk a falra vagy válasszunk az ülőgarnitúrára! Használjuk inkább a díszpárnákra vagy dekoráljunk élő szobanövényekkel, esetleg zöldalmákkal, amit később el is fogyaszthatunk (sajnos már hetekig is elállnak ezek a gyümölcsök). Így ha esetleg unalmassá válik számodra az adott szín, sokkal olcsóbban megúszhatod a lakás újragondolását.

És a bútor?

1. variáció: fehér ülőgarnitúrához fehér bútor, hozzá fából vagy természetes anyagokból készült kiegészítők, dekorációk.

2. variáció: szürke ülőgarnitúrához fa színű bútor, hozzá drapp színű szőtt szőnyeg, fából vagy természetes anyagokból készült kiegészítők, dekorációk.

Így a zöldet is sikerül az otthonunkba varázsolni, úgy, hogy az nem lesz hivalkodó vagy régimódi. A fehér színt sem fogod túl sterilnek találni, ha mellé természetes anyagból készült kiegészítőket választasz.

 

0 komment

Írd le a véleményedet!

Minden üzenetet jóváhagyunk, mielőtt publikáljuk.